Menu

Blog Standard Full Width

Strijden tegen je emoties

Wat snel en onrustig bewegend komt ze binnen. Ze zet haar tas neer, trekt haar jas uit, legt deze over de stoel en gaat zitten. Ze verzit nog een paar keer en kijkt me dan aan met een blik die ik niet gelijk kan peilen. Ik raak er wat van in de war en besluit nog niet te reageren. Achteroverleunend…

read more

Van mezelf voorbij rennen naar buitengewoon mezelf

“Ergens kwam er een moment dat ik ook zelf besefte dat het anders kan.” Ik ben net als velen onder ons een vrouw die eigenlijk alles wil en het liefst ook nog eens alles echt goed wil doen. Ik ben een harde werker, goed in het zorgen voor anderen en wil graag aardig gevonden worden. In de loop der jaren…

read more

Waarvoor je bij mij moet zijn

Wil je graag (weer) rust in je hoofd, meer energie, kunnen genieten van kleine dingen en keuzes maken vanuit je hart, die goed zijn voor jou? Wil je weer buitengewoon jezelf zijn? In deze video maak je kennis met mij als coach. Misschien kan ik je helpen.

read more