Jezelf voorbij rennen, herkenbaar?

Ik merk en zie het overal om me heen en ik doe het zelf ook regelmatig: het is zo makkelijk en soms ook zo’n automatisme om gefocust te zijn op de ander (partner, kinderen, vrienden, collega’s), op je werk, op je omgeving, op social media, op je bedachte doel. We willen van betekenis zijn, het goed doen op alle fronten en daarbij het liefst ook nog eens aardig gevonden worden. We staan vaak in een snelle actiestand, maar rennen onszelf ook regelmatig voorbij.
Veel lastiger is het om dicht bij onszelf te blijven, om echt in contact te staan met wat we voelen, wat onze behoeftes zijn en wat we echt willen. Schenk je daar eigenlijk überhaupt wel aandacht aan? 
Mijn doel, zowel voor mezelf als voor de mensen die ik coach is: 
..dat je jezelf niet anders voor hoeft te doen dan zoals je je eigenlijk op dat moment voelt (blij, boos, bang, verdrietig, groter, kleiner, beter, minder, harder..)
..dat niet alles altijd maar beter, sneller, of anders hoeft om gelukkig te kunnen zijn. 
Ik wil je laten voelen en ervaren hoe mooi en bijzonder het is als je BUITENGEWOON JEZELF bent!

 

BUITENGEWOON JEZELF ZIJN GEEFT: 

• Ruimte om meer in contact te komen met je onderliggende behoeftes, zodat je bewustere keuzes kunt maken voor jezelf. 
Het geeft ruimte voor echt contact met een ander.
Het geeft kracht om te gaan staan voor wat jij belangrijk vindt. 
• 
En bovenal geeft het meer rust.

 

WIL JIJ DIT OOK?

Kies dan voor een wandelboostpakket waarbij we buiten op weg gaan naar jouw doel!

BEKIJK MIJN AANBOD

 

Buiten

Het buiten-zijn tijdens een coachwandeling is een belangrijk aspect van buitengewoon jezelf en ik zal je uitleggen waarom.


In de natuur kom je tot rust 

In de natuur ben je echt even weg van je verplichtingen en je beslommeringen. Je hoeft even niet zoveel, er is geen haast, stressfactoren zijn er niet. Er komt zo meer ruimte voor je positieve gevoelens waardoor je probleemoplossend vermogen versterkt wordt. Ook heeft de grootsheid van de natuur een relativerend effect. Je neemt letterlijk even wat afstand van alles waardoor je je ook minder druk maakt. De ruimte die je ervaart en de inspirerende omgeving brengen je tot rust.


Alle zintuigen worden geprikkeld 

Buiten voel je de wind, zon of regen op je huid, je hoort een specht hameren op een boom of de wind door de bomen suizen, je ziet de jaarringen in de stam van een omgezaagde boom en door dat blaadje of die dennenappel op te rapen voel je structuren die je wellicht verrassen. Bewust stilstaan bij al je zintuigen brengt je meer in het hier en nu.


Door te bewegen kom je in beweging 

Het wandelen brengt je letterlijk in beweging, niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Al wandelend kun je bijvoorbeeld gemakkelijker je gedachten ordenen, waardoor je je ook makkelijker kunt uiten. Ook gaat daadwerkelijk in actie komen sneller door een actieve houding. Bedenk zelf maar eens wanneer je makkelijk in actie komt als bijvoorbeeld iemand je een voorstel doet. Is dat onderuit zittend op een stoel of als je al staat of beweegt? En tot slot is bewegen natuurlijk gewoon goed voor. Je voelt je er beter door.


Wil jij ook buitengewoon jezelf zijn? Bekijk dan mijn aanbod!

Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg 

separator

Ben jij toe aan verandering?