Open Opstellingen avond  

Dat betekent dat iedereen welkom is, met of zonder vraag. We gaan familie opstellingen doen en/of opstellingen direct afgestemd op een onderwerp waar je tegenaan loopt. Vanochtend deed ik bijvoorbeeld een opstelling in het bos met een vrouw die moeite heeft haar lichaam te accepteren zoals het nu is en we stelden haarzelf, haar lichaam en boosheid op om te onderzoeken hoe ze meer in een zachte verbinding met haar lichaam kon komen (hierover later meer in een casus). Het maakt niet uit of je ervaring hebt of niet. Je kunt als vrager, representant of gewoon als geïnteresseerde aanwezig zijn (en ook dat mag ter plekke verschuiven, we kijken op het moment voor hoeveel vragen er plek is en wie weet komt er dan wel iets in je op dat je wil onderzoeken).

Aanwezig zijn bij een opstellingen avond is hoe dan ook magisch (is mijn beleving). Het wordt gegarandeerd een mooie avond waarin je hart een beetje meer open mag en er een bijzondere verbinding voelbaar wordt onderling. Voel je meer dan welkom om aan te sluiten.

Waar?

Centrum De Linde, Jachtlaan 15, Bilthoven 

Om het nog extra te vieren heb ik besloten om voor deze ene keer te werken met een open bijdrage achteraf. Iedereen mag dus zelf bepalen hoeveel je bijdrage is voor de avond die je ervaren hebt. Vanaf september zijn er vaste tarieven, zowel voor vragers als voor representanten.

Data:

Maandagavond 24 juni 19.30 tot 22.30. Inloop vanaf 19.15.